Den lette dessert

Jeg er ikke den store dessert elsker, men når der skal dessert på bordet så skal det ikke være for tungt!

Her i sidste uge havde jeg min veninde på besøg, og siden at jeg havde alt for mange æbler på min lille hylde som fyldte og desuden var blevet lidt for bløde i det. Og jeg havde desuden margarine, makroner, sukker og havregryn! Så besluttede jeg mig for at forsøge at lave en crumble cake:)

Opskriften er ret så cirka, da jeg ikke har lavet den før, og bare sådan prøvede mig lidt frem;)

Det skal du bruge:
Bund:

  • Æbler i tynde skiver eller tern
  • Frosne bær (kan undlades, men står godt til æblerne da de giver en god syrlig smag)

Crumble:

  • ca. 100g Blødt smør/margarine
  • 6-8 Makroner
  • ca 100g Sukker
  • ca. 2 dl Havregryn
  • ca.  50g mel
  • 1 håndfuld hakket mandler

Sådan gør du:
Blad det hele sammen lidt efter lidt, den skal være tør i det så man kan smuldre det hen over frugten.

Bag kagen i en forvarmet ovn på 200 grader i ca. 15-20 minutter til den er flot gylden og æblerne er bløde. Server med cremefraiche.Som du kan se på billedet smagte denne crumble cake vildt godt! Den var i hvert fald meget hurtigt væk 😉 Så hurtigt at jeg næsten ikke nåede at tage et billed af den færdige kage!

Advertisements

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s