Aubergine tårnet med rødbede og højrebbøf

Jeg har udviklet lidt på mit aubergine tårn. Nu der er gode friske rødbeder i supermarkedet hvorfor ikke være lidt kreativ med dem.

Det skal du bruge:

  • Aubergine (½ cm skiver)
  • Tomat (skiver)
  • Frisk mozzarellaost (tynde skiver)
  • Rødbede (tynde skiver)
  • Salt og peber
  • Højrebbøf

Sådan gør du:
Bag auberginen i ovnen på 180 grader i ca 15-20 minutter til de er gyldne og bløde. Skræl rødbederne og skær dem i tynde skiver, kog dem i ca. 10 minutter til de er al dente. Kom dem eventuelt ind i ovnen til auberginerne.

Byg så et tårn op ved brug af de forskellige ting, start og slut med aubergine. Kværn lidt salt og peber imellem nogle af lagene.

Sæt tårnet tilbage i den varme ovn, og giv den 5-10 minutter, til osten er smeltet og tomaterne er gennemvarme!

Aubergine tårnet kan selvfølgelig bruges som tilbehør eller forret.

Steg bøffen på en varm pande med lidt smør i ca. 2-3 minutter på hver side.  Stegetiden kommer an på tykkelsen af bøffen. Lad bøffen hvile på fedtkanten før servering.

TIP: hvis der kommer saft ud af bøffen skal den af med det samme, da det betyder at den er ved at være gennemstegt. Og en bøf skal jo være rød!

 

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s