Bag majsemad

Jeg er en ung kvinde på 29, der har læst cand.merc.SMC på CBS. Mine passioner er at rejse, sejle og ikke mindst madlavning. Jeg elsker især at lave mad når jeg kan servere det for andre, én af grundene til at jeg har valgt at bor på kollegium under studiet og nu bor sammen med 3 andre. I et forsøg på at leve sundt men lækkert, stræber jeg altid efter at få en masse grøntsager, og da jeg har mange allergier, kan jeg sjældent holde mig helt til en opskrift.

Min passion for madlavning startede da jeg for mange år siden arbejde i Delikatessen i Bilka, hvor jeg tilberedte mad til delikatessen, kantinen, samt mad ud af huset. Da jeg ikke har nogen kokke uddannelse, stod jeg for at lave de mest simple tilbedelser, men lærte alle de basale “regler” indenfor madlavning. Hvordan skal en steg tilberedes, tilsmagning af retterne, osv.. Da det var tid til at flytte hjemmefra og starte på universitetet i Odense tog jeg fat i den klassiske kogebog ”God mad – let at lave”. Ved at lære de mest basale retter, har jeg kunne eksperimenterer videre med retterne. Mine eksperimenter starter som regel med at jeg laver en ret fra en kogebog, men næste gang jeg vil lave den har jeg glemt hvilken kogebog jeg fandt den i, og så bliver retten lavet på gefühl i stedet. For det meste med succes, men plejer så at blive ved med at lege med forskellige ingredienser indtil jeg har opnået et tilfredsstillende resultat.

Jeg har startet denne blog da jeg elsker at lave mad og vil gerne dele mine små retter med andre. Jeg laver meget mad, men ender altid at lave de samme retter, og vil derfor gerne udfordre mig selv lidt mere bag gryderne. Dog vil mange af retterne også være nogle jeg har lavet mange gange.

Jeg har hentet inspiration fra mine mange forskellige rejser og de mennesker jeg har mødt gennem de sidste mange år, har nemlig boet over 12 forskellige steder i både ind og udland, siden jeg flyttede hjemmefra for ca. 9 år siden.

Nok om mig, håber du prøver nogle af mine opskrifter og eventuelt også smider en kommentar, jeg søger altid forbedringer og nye retter!

At lave mad er at leve!

Xx Majse

Reklamer

One thought on “Bag majsemad

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s